preload

Wednesday, February 16, 2011

.:Salam Maulidur Rasul:.

assalamualaikum warahmatullah..
alhamdulillah pada hari yang sungguh mulia ini..sama2 kita panjatkan syukr kerana diberi nikmat yang xterhingga..iaitu nikmat iman dan islam..
selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W..
berbanyakkanlah selawat..Moga kita kan mendapat syafaat di hari Akhirat sana nanti..InsyaAllah...
Bersama2 lah menghayati maksud disebalik lirik video di atas yea..
Jazakallahu Khairan kathira..(^^,)...
wassalam...

Monday, February 7, 2011

.:NOTA MIKROELEKTRONIK VERSI POWER POINT:.

salam kawe nok sharing2  nota mikro e nie... sape2 mahu nota download lah deh.... kawe baru sudoh copy dari en afizal.... pahtu acu cuba try download deh..pah download tue..jange la dok sipe lamo2..
ilmu di dado buke di buku...ambo harap demo pehe blako deh..

ha,maghi pakat2download sini..percumo..dok yah bayo pon..
donwload diSiNi

NOTA INSTRUMENTASI (POWER POINT)

Salam nie ada nota instrumentasi bab 1, baru amik dari encik Afizal. Bagi bab lain encik Afizal x siap update lagi... so harap bersabar ekk...  bagi yang sudah mendownload nota instrumentasi tu boleh la start study ekk... 
selamat berstudy.. 
Download - Disini

Hitz..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
ha,disini saya menambah sedikit hiburan pada blog esagroup2011..
kalau boring2 tue, sambil2 nak download, ble la dengar2 radio di sebelah yer..
tekan jer channel mana2..macam2 ada..hehe..(^^,)
Selamat Berhibur...

KOLEKSI SOALAN-SOALAN FINAL 2008 / 2009 NOV/DISEMBER

Berikut adalah soalan final yang telah di download terus daripada http://www.uppk.utm.my/skima
bagi semua subjek course DDe..
.tp bg paper yg xde dlm list,minta maaf byk2..da yang tue jer..
jadi xperlulah bersusah payah lagi surf laman web diatas..ble amek terus kat cinie..
jadi, kalau korg dah download,dont forget to study..i wish u all do da best..
download diSINI

Friday, February 4, 2011

.:Meeting Esa Group:.

 Mahasiswa Dde bersama Lecturer Tersayang (^^,)..
Mahasiswi Dde bersama Lecturer tersayang..(^^,)..





Role Model to All student...hehe






Presiden Dan Pengerusi Majlis...
Makanan Free yang disediakan oleh
bakal2 engineer..
Ramuannya adalah secret..hehe

Thursday, February 3, 2011

KOLEKSI SOALAN-SOALAN FINAL 2007 / 2008 DISEMBER

Berikut adalah soalan final yang telah di download terus daripada http://www.uppk.utm.my/skima
bagi semua subjek course DDe..
.tp bg paper yg xde dlm list,minta maaf byk2..da yang tue jer..
jadi xperlulah bersusah payah lagi surf laman web diatas..ble amek terus kat cinie..
jadi, kalau korg dah download,dont forget to study..i wish u all do da best..
download disini
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

logo

Flickr

Pautan Lain